• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • ANKARA ÜNİVERSİTESİ
    • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
    • Search
    •   DSpace Home
    • ANKARA ÜNİVERSİTESİ
    • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

      All of DSpace
    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
    • This Community
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects

    My Account

    • Login

    Discover

      Language (ISO)
    • Turkish (18)
    • Author
    • 08e690631ae8ebf450de21fcf54bba0d (1)
    • 2f33de4bfcf249341cbe4fca70f889ce (1)
    • Alagöz Kabakci, Sümeyye (1)
    • Asafi, Narmela (1)
    • Aydar, Gonca (1)
    • Baykul, Özlem (1)
    • Burdurlu, Hande Selen (1)
    • d6b5fcc1f8c9de69f3a54585c31c1e7e (1)
    • Demir, Necla (1)
    • Doğan, İnci (1)
    • ... View More
    • Subject
    • Food Engineering (18)
    • Fruit juices (18)
      Gıda Mühendisliği (18)
    • Sour cherry juice (6)
    • Anthocyanins (3)
    • Shelf life (3)
    • Storage (3)
    • Apple juice (2)
    • Apricot (2)
    • Extraction (2)
    • ... View More
    • Date Issued
    • 2018 (16)
    • 2020 (2)
    • Has File(s)
    • Yes (18)
    • University
    • ANKARA ÜNİVERSİTESİ (18)

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-10 of 18

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • Global styles
    • Apa
    • Bibtex
    • Chicago Fullnote
    • Help
    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Vişne suyunda berraklığın stabilizasyonu için polifenoloksidaz uygulaması üzerine araştırma 

    Aydar, Gonca (2018-08-06)
    ÖZET Doktora Tezi VİŞNE SUYUNDA BERRAKLIĞIN STABİLİZASYONU İÇİN POLİFENOLOKSİDAZ UYGULAMASI ÜZERİNE ARAŞTIRMA Gonca AYDAR Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman: Prof. Dr. ...
    Thumbnail

    Armut suyu ve konsantresinde fenolik madde dağılımı 

    Tanriöven, Dilek (2020-11-23)
    ÖZET Yüksek Lisans Tezi ARMUT SUYU VE KONSANTRESİNDE FENOLIK MADDE DA?ILIMI Dilek TANRIOVEN Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman: Prof. Dr. Aziz EKŞİ 1997, Sayfa: 36 Jüri: ...
    Thumbnail

    Elma suyunda sıvı kromotografisi ile patulin analiz yöntemlerinin karşılaştırılması 

    Uygun, Mine (2018-08-06)
    ÖZET Yüksek Lisans Tezi ELMA SUYUNDA SIVI KROMOTOGRAFİ İLE PATULİN ANALİZ YÖNTEMLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI Mine UYGUN Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Bolümü Danışman : Prof. Dr. Aziz EKŞİ 98, ...
    Thumbnail

    Sıcak durultma tekniğinin vişne suyuna uyarlanması 

    Doğan, İnci (2018-08-06)
    ÖZET YÜKSEK LİSANS TEZİ Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı Danışman: Prof.Dr. Aziz EKŞİ 1993, Sayfa: 50 Jüri: Prof.Dr. Aziz EKŞİ Prof.Dr. Ömer L.GÜRSES Prof.Dr. Fatih YILDIZ ...
    Thumbnail

    Depolama süresi ve şişe rengine bağlı olarak meyve suyunda kalite değişimi 

    Sarigül, Arzu (2018-08-06)
    ÖZET YÜKSEK L I SANS TEZ I DEPOLAMA SÜRESİ VE ŞİŞE RENGİNE BA?LI OLARAK MEYVE SUYUNDA KALİTE DE?İŞİMİ Arzu SAR I GÜL Ankara üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabil im Dalı Danışman: Prof. Dr. ...
    Thumbnail

    Karton (tetrabrik) ambalajlı vişne suyu ve şeftali nektarında raf ömrü üzerine araştırma 

    Seydim, Atif Can (2018-08-06)
    Bu araştırmada, karton ambalajlı vişne suyu ve şeftali nektarında raf ömrünü belirlemek için, depolama sırasında (oda sıcaklığında 12 ay) kalite değişimi incelenmiştir. Kalite değişim kriteri olarak, 2 ay aralıklarla olmak ...
    Thumbnail

    Vişne suyu konsantratlarının depolanmalarında renk ve berraklık stabilitesi üzerinde araştırma 

    Işik, Şule (2018-08-06)
    ÖZET Yüksek Lisans Tezi VİŞNE SUYU KONSANTRATLARININ DEPOLANMALARINDA RENK VE BERRAKLIK STABİLİTESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMA Şule IŞIK Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı Danışman ...
    Thumbnail

    Meyve suları ve nektarlarında çeşitli mikrobiyolojik araştırmalar 

    Parvaneh, Saleh (2018-08-06)
    ÖZET Yüksek Lisans Tezi MEYVE SULARI VE NEKTARLARINDA ÇEŞİTLİ MİKROBİYOLOJİK ARAŞTIRMALAR SalehPARVANEH Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman : Pro£ Dr. A. Kadir HALKMAN Bu ...
    Thumbnail

    Mayşe sıvılaştırmanın elma pres suyu randımanı ve kimyasal bileşimi üzerine etkisi 

    Yücel, Rana (2018-08-06)
    Mayşe sıvılaştırma elma suyu işlemede yeni uygula malardan birisidir. Bu uygulama preslemede meyve suyu randımanının artmasına ve meyve suyunun kimyasal bileşiminin değişmesine yol açmaktadır. Bu araştırmada 3 elma çeşidine ...
    Thumbnail

    Kütahya çeşidi vişne suyunun kimyasal tanı değerlerinin saptanması üzerinde araştırmalar 

    Yildiz, Osman (2018-08-06)
    I ÖZET YÜKSEK LİSANS TEZİ KÜTAHYA ÇEŞİDİ VİŞNE SUYUNUN KİMYASAL TANI DE?ERLERİNİN SAPTANMASI ÜZERİNDE ARAŞTIRMA Osman YILDIZ Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman : Prof. Dr. ...

    • 1
    • 2

    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     


    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     

    Export citations

    Export the current results of the search query as a citation list. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    The list of citations that can be exported is limited to 50 items.

    Export citations

    Export the current item as a citation. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    Export Citations