Search
Now showing items 1-2 of 2
Armut suyu ve konsantresinde fenolik madde dağılımı
(2020-11-23)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi ARMUT SUYU VE KONSANTRESİNDE FENOLIK MADDE DA?ILIMI Dilek TANRIOVEN Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman: Prof. Dr. Aziz EKŞİ 1997, Sayfa: 36 Jüri: ...
Antosiyaninlerce zengin meyve ve sebze suyu eklenmiş kefirlerin kalite özelliklerinin belirlenmesi ve kefir kültürü ile siyah havuç suyundan fermente içecek üretimi
(2020-04-09)
Daha lezzetli kefir üretimi için, sade kefire (SK) çilek (ÇS), karadut (KDS), nar (NS) ve siyah havuç (SHS) suyu %10 ve 25 (w/w) konsantrasyonunda ilave edilmiştir. Örnekler, 4°C'de 12 hafta süresince depolanmıştır. ...