Search
Now showing items 1-2 of 2
Mayşe sıvılaştırmanın elma pres suyu randımanı ve kimyasal bileşimi üzerine etkisi
(2018-08-06)
Mayşe sıvılaştırma elma suyu işlemede yeni uygula malardan birisidir. Bu uygulama preslemede meyve suyu randımanının artmasına ve meyve suyunun kimyasal bileşiminin değişmesine yol açmaktadır. Bu araştırmada 3 elma çeşidine ...
Elma suyu konsantresinin depolanması sırasında oluşan enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyon kinetiği
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi ELMA SUYU KONSANTRESİNİN DEPOLANMASI SIRASINDA OLUŞAN ENZİMATİK OLMAYAN ESMERLEŞME REAKSİYON KİNETİĞİ Hande Selen Burdurlu Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı ...