Search
Now showing items 1-6 of 6
Vişne suyunda berraklığın stabilizasyonu için polifenoloksidaz uygulaması üzerine araştırma
(2018-08-06)
ÖZET Doktora Tezi VİŞNE SUYUNDA BERRAKLIĞIN STABİLİZASYONU İÇİN POLİFENOLOKSİDAZ UYGULAMASI ÜZERİNE ARAŞTIRMA Gonca AYDAR Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman: Prof. Dr. ...
Sıcak durultma tekniğinin vişne suyuna uyarlanması
(2018-08-06)
ÖZET YÜKSEK LİSANS TEZİ Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı Danışman: Prof.Dr. Aziz EKŞİ 1993, Sayfa: 50 Jüri: Prof.Dr. Aziz EKŞİ Prof.Dr. Ömer L.GÜRSES Prof.Dr. Fatih YILDIZ ...
Karton (tetrabrik) ambalajlı vişne suyu ve şeftali nektarında raf ömrü üzerine araştırma
(2018-08-06)
Bu araştırmada, karton ambalajlı vişne suyu ve şeftali nektarında raf ömrünü belirlemek için, depolama sırasında (oda sıcaklığında 12 ay) kalite değişimi incelenmiştir. Kalite değişim kriteri olarak, 2 ay aralıklarla olmak ...
Vişne suyu konsantratlarının depolanmalarında renk ve berraklık stabilitesi üzerinde araştırma
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi VİŞNE SUYU KONSANTRATLARININ DEPOLANMALARINDA RENK VE BERRAKLIK STABİLİTESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMA Şule IŞIK Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı Danışman ...
Vişne pres artığında meyve suyu kazanılması üzerinde araştırmalar
(2018-08-06)
özellikle elle hasat edilmesi nedeniyle vişnelerin endüstri için pahalı bir hammadde olması, bu meyvenin meyve suyuna işlenmesinde presleme sonucu ortaya çıkan %20 civarındaki artıktan bir miktar daha meyve suyu kazanma ...
Mayşeye uygulanan bazı işlemlerin vişne suyunun kimyasal bileşimine etkisi
(2018-08-06)
ÖZET YÜKSEK LİSANS TEZİ MAYŞEYE UYGULANAN BAZI İŞLEMLERİN VİŞNE SUYUNUN KİMYASAL BİLEŞİMİNE ETKİSİ Necla DEMİR Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı Danışman: Prof. Dr. Bekir ...