Search
Now showing items 1-3 of 3
Vişne suyu konsantratlarının depolanmalarında renk ve berraklık stabilitesi üzerinde araştırma
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi VİŞNE SUYU KONSANTRATLARININ DEPOLANMALARINDA RENK VE BERRAKLIK STABİLİTESİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMA Şule IŞIK Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Bilimi ve Teknolojisi Anabilim Dalı Danışman ...
Vişne pres artığında meyve suyu kazanılması üzerinde araştırmalar
(2018-08-06)
özellikle elle hasat edilmesi nedeniyle vişnelerin endüstri için pahalı bir hammadde olması, bu meyvenin meyve suyuna işlenmesinde presleme sonucu ortaya çıkan %20 civarındaki artıktan bir miktar daha meyve suyu kazanma ...
Meyve sularında antosiyaninlerin degradasyonu üzerine araştırmalar
(2018-08-06)
ÖZET DOKTORA TEZÎ MEYVE SULARINDA ANTOSİYANİNLERİN DEBRADASYONU ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR Narmela ASAF1 Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabil im Dalı Danışman : Prof.Dr. Bekir CEMEROGLU 1995, Sayfa ...