Search
Now showing items 1-3 of 3
Karton (tetrabrik) ambalajlı vişne suyu ve şeftali nektarında raf ömrü üzerine araştırma
(2018-08-06)
Bu araştırmada, karton ambalajlı vişne suyu ve şeftali nektarında raf ömrünü belirlemek için, depolama sırasında (oda sıcaklığında 12 ay) kalite değişimi incelenmiştir. Kalite değişim kriteri olarak, 2 ay aralıklarla olmak ...
Elma suyu konsantresinin depolanması sırasında oluşan enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyon kinetiği
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi ELMA SUYU KONSANTRESİNİN DEPOLANMASI SIRASINDA OLUŞAN ENZİMATİK OLMAYAN ESMERLEŞME REAKSİYON KİNETİĞİ Hande Selen Burdurlu Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı ...
Karton ambalajlı kayısı nektarında raf ömrünün belirlenmesi üzerine araştırma
(2018-08-06)
Karton ambalajlı (1/1 ve 1/5) kayısı nektarının kalite değişimi 2 aylık aralıklarla belirlenmiştir. Kalite değişme kriteri olarak askorbik asit, toplam karotenoid, hidroksimetilfurfural ve esmerleşme indeksi seçilmiştir. ...