Search
Now showing items 1-2 of 2
The use of durum clear flour in combination with hazelnut cake and different pomaces in the production of extruded food
(2018-08-06)
İrmik altı unu (% 8-20), az yağlı fındık unu (AYFU) (% 5-15), meyve atığı karışımı (% 3-7) ve pirinç irmiği farklı oranlarda karıştırıldı ve sonra tek vidalı ekstrüder kullanılarak ekstrüde edildi. Besleme nem miktarı (% ...
Determination of hydroxymethyl furfural in foods by high performance liquid chromatography
(2018-08-06)
öz GIDALARDAKİ HİDROKSİMETİL FüRFüRALIN YÜKSEK PERFORMANSLI SIVI KROMATOGRAFİ İLE BELİRLENMESİ Kuş, Sibel Yüksek Lisans Tezi, Gıda Mühendisliği Bolümü Tez Yöneticisi: Prof. Dr. Sami EREN Haziran 2003, 87 Sayfa İki farklı ...