Taze ve dondurularak muhafaza edilmiş çilek kullanılarak yapılan reçellerin kalite kriterleri üzerine bir araştırma
- Global styles
- Apa
- Bibtex
- Chicago Fullnote
- Help
Abstract
&ZES İn şaiışsaâas reçel yapışanda iaşe Te dcadıaraisraş çilek kalIasManîn-'ürüsıs etkisi araştırılmıştır.. Bss amaçla s fiago? Os manlı Te Karışıl Sseilikieki çilekler kullanılarak., bunları» bir kısaı doğrecl»9 diğer Mr kısmı ise tan® halinde t© şeker ```funstaKia -dtmt3^E^sBE,ak---de-polaadıkt.aa. sonra, reçel® işlenmiştir. Sonuçta, tase çilek 3mllanımındas meyreleria başlangıçta ki yapılarını da&a iyi korudukları halde f donssaş çilek kullana - sıadaj, yapıda dafılsalarıs ölüşteki, buaun. da Siago çeşidinde ®a azg Osaanlı çeşidinde es- fasla olduğe saptanmıştır. ÂBSÎMCÎ In. this stud j j quality differences of th@ jams produced from fresh, aad frojsea strawberries were investigated*. For this purpose, îiago, Ossasılz ssd aixed strawfe©rri*s >:®r© frosea. di*- r@ctly said in the syrup, îhes. they ¥®rs storaged for 5 souths until processing* Th© results of this work has pointed ` cut that the- fresh strawberries kept their natural tsxturs during processing,, tat the t®xtur@ of f rosea strawberries i»-©r® not suitable for pro cessing.
Collections