Search
Now showing items 1-3 of 3
Hıyar turşusu fermentasyonunda şişme zararını önlemek amacıyla salamuradan CO`in uzaklaştırılması
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi HIYAR TURŞUSU FERMENTASYONUNDA ŞİŞME ZARARINI ÖNLEMEK AMACIYLA SALAMURADAN CO2 'İN UZAKLAŞTIRILMASI Mübin YILDDUR Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı ...
Hıyar turşusu salamurasında kalsiyum klorür kullanarak tuz konsantrasyonunun azaltılma olanağı üzerine araştırma
(2018-08-06)
ÖZET Doktora Tezi HIYAR TURŞUSU SALAMURASINDA KALSİYUM KLORİIR KULLANARAK TUZ KONSANTRASYONUNUN AZALTILMA OLANAĞI ÜZERİNE ARAŞTIRMA Erhan İÇ Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anahilim Dalı ...
Düşük tuzlu veya tuz içermeyen salamurada hıyar turşusu üretimi
(2018-08-06)
I ÖZET Yüksek Lisans Tezi DÜŞÜK TUZLU VEYA TUZ İÇERMEYEN SALAMURADA HIYAR TURŞUSU ÜRETİMİ Mediha KARACAKOL Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman: Prof. Dr. Filiz ÖZÇELİK 1998, ...