Browsing TEZLER by Subject "Sausage"
Now showing items 1-2 of 2
-
İstanbul`da üretilen ve tüketime sunulan sucukların fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
(TRAKYA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET Araştırma materyali sucuk örneklerinin tamamı İstanbul piyasasında tüketime sunulan farklı firmaların sucuk örneklerinden oluşmuştur. Örneklerin duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri yapılmış ve ... -
Özel bir et kombinasında üretilen diet sosis çeşitleri üzerinde bir araştırma
(TRAKYA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET Bu araştırma; diet sosis, domatesli sosis, etli sosis, tavuklu sosis, sade sosis, vakumlu sosis ve açık sosisin bileşiminin saptanması, sosislerin hijyenik kalitesinin ortaya konması, sosis standardına uygunluğunun ...