Now showing items 1-4 of 4

    • Fermentasyonla etanol üretiminde etanol veriminin arttırılması 

      Soyuduru, Dilek (GAZİ ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)
      Gelisen teknoloji, artan dünya nüfusu, azalan petrol rezervleri ve maliyetinyükselmesiyle ülke ekonomisine dogrudan ve büyük katkı saglaması, ulusalkaynakların korunması ve degerlendirilmesi açısından fermentasyonla ...
    • Melastan fermenasyonla etanol elde edilmesi 

      Şenyurt, Mehmet (GAZİ ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)
      II MELASTAN FERMENTASYONLA ETANOL ELDE EDİLMESİ (Yüksek Lisans Tezi) MEHMET ŞENYURT GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 1996 ÖZET Bu çalışmada Saccharomyces cerevisiae (DSM 70468) mayası kullanılarak şeker pancarı ...
    • Saccharomyces cerevisiae kullanarak melastan etil alkol elde edilmesi 

      Akdağ, Ebru (GAZİ ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)
      II SACCHAROMYCES CEREVISIAE KULLANARAK MELASTAN ETİL ALKOL ELDE EDİLMESİ (Yüksek Lisans Tezi) EBRU AKDAĞ GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Ocak 1997 ÖZET Bu çalışmada Saccharomyces cerevisiae mayasının NC 34 Cu7 ...
    • Tek hücre proteini eldesi ve bunun drosophila gelişimine etkisi 

      Türk Katircioğlu, Hikmet (GAZİ ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)
      TEK HÜCRE PROTEİNİ ÜRETİMİ VE BUNUN DROSOPHILA GELİŞİMİNE ETKİSİ (Yüksek Lisans Tezi) Hikmet TÜRK KATIRCIO?LU GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ HAZİRAN, 1995 ÖZ Eldeki verilere göre endüstrileşmenin başlangıcından ...