Browsing TEZLER by Subject "Sausage"
Now showing items 1-2 of 2
-
Bazı fermente et ürünlerinden izole edilen pediococcus suşlarının metabolik ve antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi ve yeni bir metodla bakteriosinin kısmi purifikasyonu ile aktivitesinin tespiti
(GAZİ ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)BAZI FERMENTE ET ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN PEDIOCOCCÜS SUŞLARTNTN METABOLİK VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİNİN İNCELENMESİ VE YENİ BİR METODLA BAKTERİOSİNİN KISMİ PÜRİFİKASYONU İLE AKTTVİTESİNİN TESBİTİ (Yüksek Lisans Tezi) ... -
Sucuk ve sosislerden izole edilen bazı tasal ve mutant lactobacillus plantarum ve pediococcus pentasaceus şuşlarının metabolik ve antimikrobiyal aktivitelerinin incelenmesi
(GAZİ ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)SUCUK VE SOSİSLERDEN İZOLE EDİLEN BAZI ATASAL VE MUTANT LACTOBACILLUS PLANTARUM VE PEDİOCOCCUS PENTOSACEUS SUŞLARININ METABOLİK VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİN İNCELENMESİ Yüksek Lisans Tezi Marzieh AKBARİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ ...