Browsing SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ by Subject "Abattoirs"
Now showing items 1-2 of 2
-
Ağrı et ve süt kurumu et kombinasında kesilen farklı genotip sığırların kesim ve karkas özellikleri
(KAFKAS ÜNİVERSİTESİ/Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2020-03-30)Bu tez çalıĢması, Ağrı Et ve Süt Kurumu Et Kombinasında kesilen farklıgenotip sığırların kesim ve karkas özelliklerinin belirlenmesi amacıyla yapılmıĢtır.ÇalıĢmada, Ağrı ilindeki ailesel iĢletmelerde yetiĢtiriciliği yapılan, ... -
Ağrı et ve süt kurumu et kombinasında kesilen morkaraman ve morkaraman melezi koyunlarda kesim ve karkas özellikleri
(KAFKAS ÜNİVERSİTESİ/Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2020-03-27)Bu tez çalıĢması, Ağrı Et ve Süt Kurumu Et Kombinasında kesilenMorkaraman ve melezi koyunların kesim ve karkas özelliklerinin belirlenmesiamacıyla yapılmıĢtır. ÇalıĢmada, halk elinde yetiĢtiriciliği yapılan, sağlıklı, 151 ...