Browsing TEZLER by Subject "Quince"
Now showing items 1-3 of 3
-
Ayva, dut ve zeytin odun çeliklerinin alçak tünel ve açıkta köklendirilmeleri
(ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZ AYVA, DUT VE ZEYTİN ÖDÜN ÇELîKLESMîîM ALÇAK TÜNEL VE AÇIKTA KöKLESBîtîLMELERî Cvdonla vulgaris türüne giren Eşme ayva ve Morus. sp. türüne giren Ichınose dut çeşitlerinin. odun, O l e.a. eurcraea türüne giren Gemlik ... -
Eşme ayvasında (Cydonia vulgaris cv. Eşme) depolama süresince meydana gelen meyve eti kahverengileşmesinin nedenleri üzerine bir araştırma.
(ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)97 6. ÖZET EŞME AYVASINDA fCvdonia vulgaris ev. Eşme) DEPOLAMA SÜRESİNCE MEYDANA GELEN MEYVE ET t KAHVERENGİ LEŞMESÎNÎN NEDENLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA ı Bu araştırmada, Eşme ayva çeşidi (Cydonia vulgaris! ev. Eşme) ... -
Eşme ayvasının soğukta muhafazası esnasında ortaya çıkan kalite faktörlerindeki değişimler
(ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2021-01-12)oz EŞME AYVASININ SOĞUKTA MUHAFAZASI ESNASINDA ORTAYA ÇIKAN KALİTE FAKTÖRLERİNDEKİ DEĞİŞİMLER Bu çalışmada, 0±1 °C sıcaklık ve % 85-90 oransal nem koşullarında muhafaza edilen Eşme çeşidi ayva meyvelerinde başlangıçtan ...