Now showing items 1-2 of 2

    • Gıda işletmelerinde risk değerlendirmesinin önemi ve bir işletmede uygulanması 

      Kiliçaslan, Sinem (UŞAK ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019-08-18)
      Günümüzde gelişen teknoloji ve sanayileşme ile birlikte çalışma hayatının iş sağlığı ve güvenliği açısından olumsuz etkilenebileceği sorunlar meydana gelmektedir. İş sağlığı ve güvenliği alanında yapılan çalışmaların amacı ...
    • Süt ürünlerinde natamisin`in kapiler elektroforez yöntemi ile tayini 

      Kiliçaslan, Sinem (UŞAK ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2021-02-13)
      Natamisin gıda kalitesini korumak için gıda koruyucusu olarak uygulanan bir polien makrolittir. Güney Afrika topraklarında bulunan Streptomyces spp. adlı mikroorganizmadan izole edilmiştir. Bu çalışmada peynir kabuğu, ...