Browsing TEZLER by Subject "Quality change"
Now showing items 1-3 of 3
-
Karabalık (Calarias gariepinus Burchell,1822) ve sarıbenli (Barbus luteus Heckel,1843) köftelerinin dondurularak muhafazası süresince oluşan duyusal, fiziksel ve kimyasal değişikliklerin incelenmesi
(MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ııı ÖZET KARABALIK (Clarias gariepinus BURCHELL, 1822) VE SARIBENLİ (Barbus luteus HECKEL, 1843) KÖFTELERİNİN DONDURULARAK MUHAFAZASI SÜRESİNCE OLUŞAN DUYUSAL, FİZİKSEL VE KİMYASAL DEĞİŞİKLİKLERİN İNCELENMESİ Bu çalışmada ... -
Kemani vatozun (rhinobatos rhinobatos, linnaeus, 1758) besin madde içeriğinin tespiti ve dondurularak muhafazası süresince kalite değişiminin belirlenmesi
(MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET KEMANİ VATOZUN (Rhinobatos rhinobatos LINNAEUS, 1758) BESİN MADDE İÇERİĞİNİN TESPİTİ VE DONDURULARAK MUHAFAZASI SÜRESİNCE KALİTE DEĞİŞİMİNİN BELİRLENMESİ Bu çalışmada kıkırdaklı balıklardan kemani vatozunun (Rhinobatos ... -
Sudakların (Stizostedion luciperca, Linnaeus, 1758) buzda muhafaza süresince kalite değişimlerinin belirlenmesi
(MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET SUDAKLARIN ( Stizostetüon lucioperca, Linnaeus, 1758) BUZDA MUHAFAZASI SÜRESİNCE KALİTE DEĞİŞİMLERİNİN BELİRLENMESİ Sudak balıklarında buzda depolama boyunca duyusal analizler ve ATP yıkımı sonucu oluşan ürünler ...