Show simple item record

dc.contributor.advisorŞimşek, Osman
dc.contributor.authorKenar, Ramazan
dc.date.accessioned2020-12-30T09:01:26Z
dc.date.available2020-12-30T09:01:26Z
dc.date.submitted1995
dc.date.issued2018-08-06
dc.identifier.urihttps://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/506179
dc.description.abstractBu araştırmada. Tekirdağ piyasasında satılan dondurmalardan hijyenikşartlarda numune alınarak. Tekirdağ Z ıraa t Fakültesi Gıda Bilimi veTeknolojisi Bölümü Laboratuarı'nda Toplam Canlı bakterı, Coli grubu. mayave küf ile Staphylococcus sayımı yapılmış, dondurmaların mikrobiyolojikkalitesi yönünden fikir sahibi olunmuştur .
dc.description.abstractIn this research , by receıvıng samples of icecream, sold inTekirdağ markets, totally livıng bacterıum, Coli Group, Staphylococcus,yeast and mould are counted in Tekırdağ Agriculture Faculty,Food Science and Technology Seetion Labrotory and informedabout the microbiological quality of iceerearn.en_US
dc.languageTurkish
dc.language.isotr
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/embargoedAccess
dc.rightsAttribution 4.0 United Statestr_TR
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.subjectGıda Mühendisliğitr_TR
dc.subjectFood Engineeringen_US
dc.titleTekirdağ piyasaslnda satılan donduramaların mikrobiyolojik kalitesi üzerine bir araştırma
dc.typemasterThesis
dc.date.updated2018-08-06
dc.contributor.departmentGıda Mühendisliği Anabilim Dalı
dc.identifier.yokid10050451
dc.publisher.instituteFen Bilimleri Enstitüsü
dc.publisher.universityTRAKYA ÜNİVERSİTESİ
dc.identifier.thesisid362411
dc.description.pages51
dc.publisher.disciplineDiğer


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/embargoedAccess