Tekirdağ piyasaslnda satılan donduramaların mikrobiyolojik kalitesi üzerine bir araştırma
dc.contributor.advisor | Şimşek, Osman | |
dc.contributor.author | Kenar, Ramazan | |
dc.date.accessioned | 2020-12-30T09:01:26Z | |
dc.date.available | 2020-12-30T09:01:26Z | |
dc.date.submitted | 1995 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/506179 | |
dc.description.abstract | Bu araştırmada. Tekirdağ piyasasında satılan dondurmalardan hijyenikşartlarda numune alınarak. Tekirdağ Z ıraa t Fakültesi Gıda Bilimi veTeknolojisi Bölümü Laboratuarı'nda Toplam Canlı bakterı, Coli grubu. mayave küf ile Staphylococcus sayımı yapılmış, dondurmaların mikrobiyolojikkalitesi yönünden fikir sahibi olunmuştur . | |
dc.description.abstract | In this research , by receıvıng samples of icecream, sold inTekirdağ markets, totally livıng bacterıum, Coli Group, Staphylococcus,yeast and mould are counted in Tekırdağ Agriculture Faculty,Food Science and Technology Seetion Labrotory and informedabout the microbiological quality of iceerearn. | en_US |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Gıda Mühendisliği | tr_TR |
dc.subject | Food Engineering | en_US |
dc.title | Tekirdağ piyasaslnda satılan donduramaların mikrobiyolojik kalitesi üzerine bir araştırma | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10050451 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | TRAKYA ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 362411 | |
dc.description.pages | 51 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |