Bira posası slajlarında katkı masddesi olarak laktik asit bakterileri ve tahıl kullanımının kalite üzerine etkileri
dc.contributor.advisor | Yurtman, İ. Yaman | |
dc.contributor.author | Erman, Murat Serdar | |
dc.date.accessioned | 2020-12-30T08:58:31Z | |
dc.date.available | 2020-12-30T08:58:31Z | |
dc.date.submitted | 1998 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/505570 | |
dc.description.abstract | ||
dc.description.abstract | en_US | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Ziraat | tr_TR |
dc.subject | Agriculture | en_US |
dc.title | Bira posası slajlarında katkı masddesi olarak laktik asit bakterileri ve tahıl kullanımının kalite üzerine etkileri | |
dc.title.alternative | Effects of the usage of bacterial inoculant and grains on the quality of ensiled wet brewers grains | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Zootekni Anabilim Dalı | |
dc.subject.ytm | Zootechnics | |
dc.subject.ytm | Additives | |
dc.subject.ytm | Silage | |
dc.subject.ytm | Cereals | |
dc.subject.ytm | Lactic acid bacteria | |
dc.subject.ytm | Brewers grain | |
dc.identifier.yokid | 78893 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | TRAKYA ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 78893 | |
dc.description.pages | 50 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |