Sakaroz hidrolizi ve hidrolize safsızlıklarının etkisi
- Global styles
- Apa
- Bibtex
- Chicago Fullnote
- Help
Abstract
ÖZET Bu çalışmada ilk olarak sakarozun tampon lu ve tampon suz ortamda hidroliz reaksiyonu incelendi, ikinci aşamada saf sızlık olarak monosakarit ve inorganik tuzlar kullanıldı. Saf sızlıkların hidroliz reaksiyonuna etkileri saptandı. pH, sıcaklık ve konsantrasyon parametrelerinin şeker üretim proses indeki şartlara uyacak şekilde seçilmesine özen gösterildi. Hidroliz polarizasyon değişimi ile izlendi. Ürünler HPLC ile analiz edildi. SUMMARY In this study, primarily, hydrolysis of sucrose has been investigated in buffered and unbuffered solutions. In the second stage, monosaccharides and some inorganic salts have been added as impurities. The effects of im purities on hydrolysis of sucrose have been determined. In order to simulate the sugar production process conditions, special care has been spent in determining the parameters such as concentration, pH and temperature. Hyrolysis reactions have been followed by polarimetric method. Products have been analysed by HPLC. ii
Collections