Browsing TEZLER by Subject "Tail fats"
Now showing items 1-2 of 2
-
Taze ve ambalajlanarak belirli süreler değişik sıcaklıklarda muhafaza edilen kuyruk yağının çeşitli fiziksel ve kimyasal kalite kriterlerinin belirlenmesi
(ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)Kuyruk yağının bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri belirlenmiş ve farklı düzeyde muhafaza özelliğine sahip ambalajlarda, farklı sıcaklık derecelerinde ve süresinde depolanabilirle imkanları araştırılmıştır. Araştırmada, ... -
Taze ve değişik teknolojik işlemler uygulanan kuyruk yağlarının çeşitli özellikleri ve farklı şartlarda depolanmaları ile bazı özelliklerindeki değişimlerin belirlenmesi
(ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2020-11-18)ÖZET Kuyruk yağının depolanması ile fiziksel ve kimyasal özelliklerindeki değişimlerin ve kuyruk yağının teknolojik olarak değerlendirilebilme imkanlarının belirlenmesi, bu çalışmada amaçlanmıştır. Bu araştırmada, yaklaşık ...