Search
Now showing items 1-2 of 2
Erzurum şartlarında soyanın (Glycine max. L. ) farklı olgunlaşma dönemlerinde hasadının ot verimi ve otun kalitesi üzerine etkileri
(2019-08-26)
Bu çalışma, Erzurum' da soyanın olgunlaşma döneminin hangi safhasında ot üretimi amacıyla hasat edileceğini tesbit etmek amacıyla düzenlenmiştir. Çalışma Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Araştırma ve ...
Erzurum merkez ilçede 200 gramlık bir ekmeğin üretim maliyeti ve pazarlama marjının tespiti üzerine bir araştırma
(2019-08-26)
Erzurum merkez ilçede işletme arazilerinin %16.49'u buğday üretimine ayrılmıştır. Erzurum merkeze bağlı köylerde üretimi yapılan buğdayın, merkeze bağlı fabrikalarda işlenerek un haline dönüştürülmesinden sonra, yine ...