• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
    • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
    • Search
    •   DSpace Home
    • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
    • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

      All of DSpace
    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
    • This Community
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects

    My Account

    • Login

    Discover

      Language (ISO)
    • Turkish (3)
    • Author
      08e56ff910a44ca96a98210cf47a0b39 (3)
      Subject
    • Biotechnology (1)
    • Biyoteknoloji (1)
    • Bread (1)
    • Environmental Engineering (1)
    • Food Engineering (1)
    • Gıda Mühendisliği (1)
    • High hydrostatic pressure (1)
    • Ultrasound (1)
    • Whey (1)
    • Çevre Mühendisliği (1)
    • ... View More
    • Date Issued
    • 2018 (2)
    • 2019 (1)
    • Has File(s)
    • Yes (3)
    • University
    • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (3)

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-3 of 3

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • Global styles
    • Apa
    • Bibtex
    • Chicago Fullnote
    • Help
    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Yüksek hidrostatik basınç, mikrofluidizer ve ultrasound uygulanmış peyniraltı suyu ilavesinin ekmeğin tekstür, renk ve bazı kalite parametreleri üzerindeki etkileri 

    Çiçek, Semra (2018-08-06)
    Bu çalışmada microfluidizasyon, ultrasound ve yüksek hidrostatik basınç uygulanmış peyniraltı suyunun %25 oranında ilavesinin ekmeğin tekstür, renk ve bazı kalite parametreleri üzerindeki etkileri incelenmiştir. Genel ...
    Thumbnail

    Paraoksonaz (PON1) enziminin üç faz ayrımı (ÜFA) yöntemiyle saflaştırılması, karakterize edilmesi ve karadut (Moris nigra) ekstraktları immobilize edilmiş γ-Fe2O3 nanopartiküllerinin PON1, glioblastoma ve primer rat korteks sinir hücreleri üzerine etkilerinin araştırılması 

    Çiçek, Semra (2018-11-10)
    Bu çalışmanın birinci aşamasında paraoksonaz enzimi ilk olarak üç fazlı ayrıştırma yöntemi (ÜFA) ile insan serumundan saflaştırılarak üzerinde kinetik ve karakterizasyon çalışmaları yapılmıştır. Çalışmanın ikinci aşamasında ...
    Thumbnail

    ZnO, Fe3O4 ve ZnO/Fe3O4 nanopartikülleri immobilize luffa sponge lifleri kullanılarak atık sulardan direkt mavi 15 azo boyar maddelerin giderilmesi; kinetik ve denge modellemesi 

    Çiçek, Semra (2019-03-16)
    Bu çalışmada Luffa sponge ve ZnO, Fe3O4 ve ZnO/Fe3O4 nanopartiküllerinin kullanımı ile oluşturulan membran formlarıyla (saf Luffa sponge, Luffa s.+ZnO, Luffa s.+Fe3O4, Luffa s.+ZnO/Fe3O4) Direkt Mavi 15 azo boyalarının ...


    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     


    Yükseköğretim Kurulu Açık Bilim
    Contact Us | Send Feedback
    Council of Higher Education
     

     

    Export citations

    Export the current results of the search query as a citation list. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    The list of citations that can be exported is limited to 50 items.

    Export citations

    Export the current item as a citation. Select one of the available citation styles, or add a new one using the "Citations format" option present in the "My account" section.

    Export Citations