Now showing items 1-2 of 2

    • Öğretmenlerin yiyecek ürünlerinin ambalajlanmasında dikkat ettiği kriterler 

      Uygun, Özlem (SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2018-08-06)
      Bu araştırma, tüketicilerin yiyecek ürünlerinin ambalajlanmasında dikkat ettikleri kriterleri belirlemek amacıyla yürütülmüştür. Araştırmanın örneklem grubunu, İstanbul ilinin Pendik ilçe merkezinde 2010-2011 eğitim-öğretim ...
    • Tüketicinin markaya yönelik yaklaşımında ambalajın rolü 

      Pirol, Melisa (SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2021)
      İnsanlığın varoluşu kadar eski bir tarihe sahip olan ambalaj, günümüze kadar koruma, saklama, taşıma gibi temel amaçlar için kullanılmıştır. Söz konusu temel amaçlar sayesinde markaların zorunlu olarak kullandığı materyal ...