Search
Now showing items 1-3 of 3
Polipropilen ambalajlı bisküvide raf ömrünün matematik-istatistiksel yolla belirlenmesi
(2018-08-06)
35 pim. kalınlığında oryante edilmiş polipropilende (OPP) ambalajlanmış şekerli bisküvide (Petit Beurre) matematiksel-istatistiksel yöntem kullanılarak raf ömrü belirlenmiştir. Bu yöntem, gıdada kalite değişimini kârakterize ...
Elma suyu konsantresinin depolanması sırasında oluşan enzimatik olmayan esmerleşme reaksiyon kinetiği
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi ELMA SUYU KONSANTRESİNİN DEPOLANMASI SIRASINDA OLUŞAN ENZİMATİK OLMAYAN ESMERLEŞME REAKSİYON KİNETİĞİ Hande Selen Burdurlu Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı ...
Bozanın raf ömrünün uzatılması üzerine çalışma
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi BOZANIN RAF ÖMRÜNÜN UZATILMASI ÜZERİNE ÇALIŞMA Zelina Bahar KENTEL Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Olda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman: Pro£Dr. Filiz ÖZÇELÎK Bu çalışmada, bozanın ...