Search
Now showing items 1-3 of 3
Nar suyu konsantresi üretim ve depolanma sürecinde antioksidan aktivitedeki değişimler
(2018-08-06)
Bu çalışmada, durultma ve pastörizasyon işlemlerinin nar suyunun toplam fenolik madde içeriği ve antioksidan aktivitesine etkisi incelenmiştir. Ayrıca 5°C, 12°C ve 20°C sıcaklıklarda 8 ay depolama süresince, nar suyu ...
Bozanın raf ömrünün uzatılması üzerine çalışma
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi BOZANIN RAF ÖMRÜNÜN UZATILMASI ÜZERİNE ÇALIŞMA Zelina Bahar KENTEL Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Olda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman: Pro£Dr. Filiz ÖZÇELÎK Bu çalışmada, bozanın ...
Hıyar turşularının depolanma stabilitesi üzerine pH`nın etkisi
(2018-08-06)
ÖZET Yüksek Lisans Tezi HIYAR TURŞULARININ DEPOLANMA STABÎLİTESİ ÜZERİNE pH'NIN ETKİSİ Tolga ULU Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Danışman: Prof. Dr. Filiz OZÇELİK Bu çalışmada, ...