Search
Now showing items 1-2 of 2
Siyah üzüm suyunda antosiyanin dağılımı ve işleme ve depolama sırasında değişimi
(2018-08-06)
Bu araştırma, üzüm ve üzüm suyunun antosiyanin profili ile konsantreye işleme ve depolama sırasındaki değişimin belirlenmesi amacı ile yapılmıştır. Araştırma materyali olarak Türkiye'deki başlıca yetiştirme yörelerinden ...
Nar suyunda gerçeklik kontrol kriteri olarak sorbitol içeriği
(2018-08-06)
Farklı çeşitlerden ve yörelerden 45 nar örneğinde meyve ağırlığı 137.2-738.7 g, kabuk oranı %34.4-73.1, tane oranı % 26.9-65.6 arasında bulunmuştur. Meyve suyu randımanı ise meyve bazında % 19.2-48.0, tane bazında % 50.9-78.8 ...