Now showing items 1-2 of 2

    • Effect of ultrasound an temperature on tomato peroxidase 

      Şahin Ercan, Songül (GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)
      Domates peroksidazının aktivitesi hidrojen verici olan guaykol ve o-dianisidin kullanılarak belirlendi. Düşük Km (Michaelis-Menten sabiti) değeri o-dianisidin kullanılarak bulunduğu için etkisizleştirme deneylerinde domates ...
    • Kinetics and inactivation of peroxidase from carrot by alternative methods 

      Soysal, Çiğdem (GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019-12-12)
      Bu çalışmada, havuç peroksidazı ısı, mikrodalga ve yüksek hidrostatik basınçla etkisizleştirildi. Havuç peroksidazının aktivitesi hidrojen verici olarak pirogalol, guaykol ve o-dianisidin varlığında çalışıldı. Peroksidazın ...