Browsing TEZLER by Subject "Additives"
Now showing items 1-2 of 2
-
Effects of some storage contidions and additives on quality and stability of Sucuk (Turkish dry-fermented sausage)
(GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)BAZI SAKLAMA KOŞULLARININ VE KATKI MADDELERİNİN SUCUĞUN KALİTESİ VE DAYANIKLILIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ BOZKURT, Hüseyin Doktora Tezi, Gıda Mühendisliği Bölümü Tez Yöneticisi: Doç. Dr. Osman ERKMEN Aralık 2002, 219 sayfa Bu ... -
Improving lycopene production by Blakeslea trispora using ingredients
(GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)Bu çalışmada, B. trispora'dan likopen üretimi üzerine başlangıç pH'ının, farklı substratlar (glikoz,sukroz,portakal kabuğu) ve farklı doğal yağların (ayçiçek ve mısır yağı) miktarının etkisi çalışıldı. Fermentayon ...