Now showing items 1-2 of 2

    • Effect of ozonation on selected properties of starches 

      Çatal, Hatice (GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)
      Mısır, patates ve pirinç nişastaları 1:9 oranında suyla karıştırılarak ozonlandı. Ozon konsantrasyonu 1 litre suda 4.2 mg suda çözünmüş ozon olacak şekilde sabit tutuldu. Buğday nişastası-su karışımı aynı şartlarda 15, 30 ...
    • Experimental study on drying of mint by solar, tray and freeze dryers 

      Pekmez, Hatice (GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)
      oz GÜNEŞ ENERJİLİ, TEPSILI VE DONDURUCULU KURUTUCULARLA NANEYİ KURUTMA ÇALIŞMASI PEKMEZ, Hatice Yüksek Lisans Tezi, Gıda Mühendisliği Bolümü Tez Yöneticisi: Yrd.Doç.Dr. A.Coşkun DALGIÇ Kasım 2004, 65 Sayfa Nane yapraklan ...