Browsing TEZLER by Subject "Sauce"
Now showing items 1-2 of 2
-
Bir salça fabrikasında üretim prosesinde yer alan makinaların yapısal ve işlevsel özelliklerinin incelenmesi
(TRAKYA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET Türkiye'de, iklim ve toprak koşullarının elverişli olması nedeniyle bütün tarımsal bölgelerde domates üretimi yapılabilmektedir. Yapılan bu üretim genel olarak taze tüketim ve salçalık olmak üzere iki ana başlık ... -
Salça üretiminin başından sonuna kadar lycopen ve analitik değerlerdeki değişmeler üzerine araştırmalar
(TRAKYA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET Salça Üretiminin Başından Sonuna Kadar Lycopen ve Analitik Değerlerdeki Değişmeler Üzerine Araştırmalar Bu Çalışmada 3 domates çeşidi (V. *. -6203, Rio Grande,Rio Jtoego) kullanılarak bu domateslerden elde edilen ...