Browsing TEZLER by Subject "Calcium chloride"
Now showing items 1-2 of 2
-
Beyaz peynir randımanına kalsiyum klorür kullanımının etkisiüzerinde bir araştırma
(TRAKYA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)-61 6. ÖZET Araştırma materyalini 77 °C,de 1 dakika pastörize edi len süte farklı oranlarda CaCl2 ilave edilerek elde edilen peynir çeşitleri ile bu peynirlerin peyniraltı suları oluştur muştur. Peynir çeşitleri ile ... -
Semperfresh, kalsiyum klorür ve sıcak uygulamalarının gölden delicious ve starking elma çeşitlerinin muhafazası üzerine etkisi
(TRAKYA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)SEMPERFRESH, KALSİYUMKLORÜR VE SICAK UYGULAMALARININ GOLDEN DELICIOUS VE STARRING DELICIOUS ELMA ÇEŞİTLERİNİN MUHAFAZASI ÜZERİNE ETKİSİ ÖZET Golden Delicious ve Starking Delicious elma çeşitlerinde Semperfresh (SPE), ...