Browsing TEZLER by Subject "Additives"
Now showing items 1-3 of 3
-
Bira posası slajlarında katkı masddesi olarak laktik asit bakterileri ve tahıl kullanımının kalite üzerine etkileri
(TRAKYA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06) -
Katlı maddeleri karışımlarıyla yoğurt düzeltme imkanı üzerine araştırmalar
(TRAKYA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET Katkı /Maddeleri Karışımlarıyia loğurt Kalitesini Düzeltme İmkanı Üzerin© Araştırmalar Araştırmada stabilizator madde olarak yararlanılan, Arap zamkı (Gum arable), Karboksimetil selüloz, jelatin, Agar ve Keçiboynuzu ... -
Marmara bölgesinde yapılan silaj türleri ve besin madde içerikleri üzerine araştırmalar
(TRAKYA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET Bu araştırma Marmara bölgesinde 1993 ve 1994 yıllarında değişik yem bitkileri ve katkı maddeleri kullanılarak en uygun silaj türünü saptamak amacıyla yürütülmüştür. Araştırmada kullanılan mısır, sudan otu ve yonca yem ...