Browsing TEZLER by Author "b3007604288191e74585b81d84e25a53"
Now showing items 1-2 of 2
-
Farklı yağ kompozisyonları ile kahvaltılık margarin yapımı ve bekleme süresi boyunca yağların fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine etkileri
Pehlivanoğlu, Halime (TRAKYA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET Doktora Tezi FARKLI YAĞ KOMPOZİSYONLARI İLE KAHVALTILIK MARGARİN YAPIMI VE BEKLEME SÜRESİ BOYUNCA YAĞLARIN FİZİKSEL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ Halime PEHLİVANOĞLU Trakya Üniversitesi Fen ... -
Kahvaltılık margarin üretiminde çeşitli kültür kombinasyonları ile farklı depolama koşullarının fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkileri
Pehlivanoğlu, Halime (TRAKYA ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)Bu araştırmada; piyasada dört değişik özellikte bulunan tereyağ kültürleri ile 7 çeşit kültür kombinasyonu kullanıla¬ rak bitkisel kahvaltılık margarin üretilmiştir. 7 çeşit kültür kombinasyonlu margarinler 2 değişik ortamda ...