Show simple item record

dc.contributor.authorTokali, Sinan
dc.date.accessioned2020-12-29T09:59:26Z
dc.date.available2020-12-29T09:59:26Z
dc.date.submitted1986
dc.date.issued2018-08-06
dc.identifier.urihttps://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/389291
dc.description.abstractÖZET Araştırma, ele alınan dokuz üzüm çeşidinde verim ve kalitenin farklı şarjlar sonucu ne şekilde etkilendiğini saptamak, böylece uygulanan şarjlar arasından herçeşide özgü en uygun şarjı ortaya koymak için Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi deneme ve üretim bağlarında yapılmıştır. Üzüm çeşitlerine dört farklı budama uygulanmış, Cinsaut, Semillion ve Muscadella'nın üç gözden; Foça karası, Kalecik Karası, Merlot, Hamburg Misketi, Colombard ve Harslevelü'nün dört gözden budanmaları en iyi sonuçları verdiğinden, bu tip budamaların yapılması önerilmiştir.
dc.description.abstracten_US
dc.languageTurkish
dc.language.isotr
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/embargoedAccess
dc.rightsAttribution 4.0 United Statestr_TR
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.subjectZiraattr_TR
dc.subjectAgricultureen_US
dc.titleBazı üzüm çeşitlerinde asma şarjının üzüm verim ve kalitesine etkileri üzerinde araştırmalar
dc.typemasterThesis
dc.date.updated2018-08-06
dc.contributor.departmentDiğer
dc.subject.ytmGrapevine
dc.subject.ytmCharge
dc.subject.ytmGrape
dc.subject.ytmQuality
dc.subject.ytmYield
dc.identifier.yokid816
dc.publisher.instituteFen Bilimleri Enstitüsü
dc.publisher.universityEGE ÜNİVERSİTESİ
dc.identifier.thesisid816
dc.description.pages26
dc.publisher.disciplineDiğer


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/embargoedAccess