Search
Now showing items 1-2 of 2
Kuru incirlerin dondurulma işlemi sırasındaki ısıl özellikleri üzerine bir araştırma
(2018-08-06)
ÖZET Kuru incirin kimyasal bileşimi ile donma sırasında etkin rol oynayan ısıl özellikleri deneysel ve kuramsal olarak saptanmış ve bilgisayar programı ile irdelenmiştir. Elde edilen deneysel ve kuramsal ısıl özellik ...
Değişik derim zamanı ve önsoğutmanın Bursa siyahı incir çeşidinin meyve kalitesi ve pazarlama süresi üzerine etkileri
(2018-12-04)
-43- 6. ÖZIT Taze incir ihracatımızla gelişmesi açısından büyük önem taşıyan Bursa Siyahı çeşidinde yapılan `bu çalışmada hasat zamanındaki olgunluk derecesi ve önsoğutma işleminin meyve kalitesi ve pazarlama süresi üzerine ...