Search
Now showing items 1-3 of 3
Bazı meyvelerin kurutulmasında doğal rengin korunması için alternatif yöntemlerin geliştirilmesi üzerine araştırmalar
(2018-08-06)
ÖZET BAZI MEYVELERİN KURUTULMASINDA DOĞAL RENGİN KORUNMASI İÇİN ALTERNATİF YÖNTEMLERİN GELİŞTİRİLMESİ ÜZERİNE ARAŞTBRMALAR AKALIN, Fatma Yüksek Lisans Tezi, Gıda Mühendisliği Bölümü Tez Yöneticisi: Prof. Dr. Taner BAYSAL ...
Kayısıların kurutma karekteristikleri
(2018-12-04)
- 43 - 6. ÖZET Bu çalışmada direkt infrared ısı kaynağı altında 50, 60 ve 70°C sıcaklıklarda Tokaloğlu ve Royal kayısı çeşitlerinin kurutma ka- rekteristiği araştırıldı. Serada da aynı kayısı çeşitlerinin gü neşte kurutulma ...
Osmotik ön işlemle kayısı ve kavunların kurutulması ve depolama stabilitesine etkileri
(2018-08-06)
ÖZET `OSMOTİK ÖN İŞLEMLERİN KAYISI VE KAVUNLARIN KURUTULMASI VE DEPOLAMA STABİLESİNE ETKİLERİ` HATİPOĞLU,Nilay Yüksek Lisans Tezi, Gıda Mühendisliği Bölümü Tez Yöneticisi: Doç. Dr. Taner BAYSAL Şubat 2002, 193 sayfa Bu ...