Show simple item record

dc.contributor.advisorBaştürk, Özden
dc.contributor.authorToku, Teslime
dc.date.accessioned2020-12-29T06:30:52Z
dc.date.available2020-12-29T06:30:52Z
dc.date.submitted2005
dc.date.issued2018-08-06
dc.identifier.urihttps://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/336341
dc.description.abstract
dc.description.abstracten_US
dc.languageTurkish
dc.language.isotr
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/embargoedAccess
dc.rightsAttribution 4.0 United Statestr_TR
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.subjectSu Ürünleritr_TR
dc.subjectAquatic Productsen_US
dc.titleFarklı sıcaklık koşullarında vakumlu ve vakumsuz ortamlarda depolanan yılan yağı balığı (Anguilla anguilla L. 1758) fileto besin madde kompozisyonlarının zamana bağlı olarak değişimleri
dc.typemasterThesis
dc.date.updated2018-08-06
dc.contributor.departmentSu Ürünleri Anabilim Dalı
dc.identifier.yokid369208
dc.publisher.instituteFen Bilimleri Enstitüsü
dc.publisher.universityMERSİN ÜNİVERSİTESİ
dc.identifier.thesisid176607
dc.description.pages104
dc.publisher.disciplineDiğer


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/embargoedAccess