Browsing SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ by Subject "Alfalfa"
Now showing items 1-2 of 2
-
Afyon ilinde yapılan yonca silajının haftalık olarak olgunlaşma ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
(BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ/Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2020-04-21)Afyon İlinde Yapılan Yonca Silajının Haftalık Olarak Olgunlaşma ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Bu araştırmada; Afyon ilinde yapılan yonca silajının haftalık olarak olgunlaşma ve kalite özelliklerinin belirlenmesi ... -
Yonca silajına tuz ve laktik asit bakteri inokulant ilavesinin silaj kalitesi, fermantasyon profili ve mikrobiyel özellikleri üzerine etkileri
(BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ/Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2020-05-29)Araştırmada yonca bitkisine tuz ve laktik asit bakteri inokulant ilavesinin silaj kalitesi, fermantasyon profili ve mikrobiyel özellikleri üzerine etkileri incelenmiştir. Bu amaçla yonca bitkisine tuz, laktik asit bakterisi ...