Ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri bakımından incelenmesi
- Global styles
- Apa
- Bibtex
- Chicago Fullnote
- Help
Abstract
III ÖZ TON KONSERVELERİNİN DUYUSAL, FİZİKSEL VE KİMYASAL KALİTE ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN İNCELENMESİ Bu çalışmada ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalitelerinin incelenmesi amaçlanmıştır. İki ayrı firmanın ürettiği konservelerden alınan örneklerde duyusal, fiziksel ve kimyasal analizler yürütülmüştür. Analiz sonuçlarına göre örneklerin tüketilebilir özellikte olduğu saptanmıştır. ABSTRACT DETERMINATION OF SENSORY, PHYSICAL AND CHEMICAL QUALITY PROPERTIES OF CANNED TUNA The aim of this study was to determine sensory, physical and chemical quality of Canned tuna. The samples were purchased from two different brands of canned tuna sold on the market. Sensory, physical and chemical anlyses of samples were conducted. The results showed that the samples have consumable properties.
Collections