Browsing TEZLER by Subject "Canned"
Now showing items 1-2 of 2
-
Ton balığının (katsuwonus pelamis, L.1758) konserveye işlenmesi sırasında besin içeriği ve kalitesinde meydana gelen değişimlerin belirlenmesi
(İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET TON BALIĞININ (Katsuwonus pelamis, L. 1758) KONSERVEYE İŞLENMESİ SIRASINDA BESİN İÇERİĞİ VE KALİTESİNDE MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLERİN BELİRLENMESİ Bu çalışmada ton balığının (Katsuwonus pelamis) konserveye işlenmesi ... -
Ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalite özellikleri bakımından incelenmesi
(İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)III ÖZ TON KONSERVELERİNİN DUYUSAL, FİZİKSEL VE KİMYASAL KALİTE ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN İNCELENMESİ Bu çalışmada ton konservelerinin duyusal, fiziksel ve kimyasal kalitelerinin incelenmesi amaçlanmıştır. İki ayrı firmanın ...