Yağsız yoğurtlarda transglutaminaz enzimi kullanımının yoğurdun tekstürel özellikleri üzerine etkileri
dc.contributor.advisor | Özer, Hamdi Barbaros | |
dc.contributor.author | Kirmaci, Hüseyin Avni | |
dc.date.accessioned | 2020-12-04T16:34:37Z | |
dc.date.available | 2020-12-04T16:34:37Z | |
dc.date.submitted | 2005 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/92577 | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Gıda Mühendisliği | tr_TR |
dc.subject | Food Engineering | en_US |
dc.title | Yağsız yoğurtlarda transglutaminaz enzimi kullanımının yoğurdun tekstürel özellikleri üzerine etkileri | |
dc.title.alternative | Effects of transglutaminase on textural properties of non-fat yoghurt | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı | |
dc.subject.ytm | Yoghurt | |
dc.subject.ytm | Texturing | |
dc.subject.ytm | Transglutaminase | |
dc.identifier.yokid | 196117 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | HARRAN ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 197736 | |
dc.description.pages | 108 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |