Show simple item record

dc.contributor.advisorGökhun, İsmail Hakkı
dc.contributor.authorAkin, Göknur
dc.date.accessioned2020-12-04T11:54:11Z
dc.date.available2020-12-04T11:54:11Z
dc.date.submitted1990
dc.date.issued2018-08-06
dc.identifier.urihttps://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/81500
dc.description.abstractÖZET Sığır karaciğer L-glutamat dehidrogenaz enzimi kısmen saflaştırıldı. Kinetik özellikleri ve tetrasiklinlerin tesirleri araştırıldı. Tetrasiklinler L-glutamat dehidrogenazı kompetitif olarak inhibe etmek tedir. Yükselen inhibitor konsantrasyonunda inhibisyon sigmoid bir eğri çiz mektedir. ¦77-
dc.description.abstractİNGİLİZCE ÖZET ( SUMMARY ) Bovine L-glutamate dehydrogenase has been partially purified. Kinetic properties and the effects of tetracyclines on the enzyme have been investigated. The group of tetracylines inhibits the enzyme competitively. As the concentration of inhibitor increases, the inhibition curve becomes sigmoid. -78-en_US
dc.languageTurkish
dc.language.isotr
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/embargoedAccess
dc.rightsAttribution 4.0 United Statestr_TR
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.subjectBiyokimyatr_TR
dc.subjectBiochemistryen_US
dc.titleSığır karaciğer L-glutamat dehidrogenazının saflaştırılması ve kinetik özelliklerinin araştırılması
dc.typedoctoralThesis
dc.date.updated2018-08-06
dc.contributor.departmentDiğer
dc.subject.ytmGlutamate dehydrogenase
dc.subject.ytmCattles
dc.subject.ytmLiver
dc.identifier.yokid11109
dc.publisher.instituteSağlık Bilimleri Enstitüsü
dc.publisher.universityANKARA ÜNİVERSİTESİ
dc.identifier.thesisid11109
dc.description.pages89
dc.publisher.disciplineDiğer


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/embargoedAccess