Show simple item record

dc.contributor.advisorZare Hassanpour, Reza
dc.contributor.authorAdil Ali, Ali
dc.date.accessioned2020-12-04T11:26:01Z
dc.date.available2020-12-04T11:26:01Z
dc.date.submitted2013
dc.date.issued2018-08-06
dc.identifier.urihttps://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/78682
dc.description.abstractKablosuz teknolojileri ve tablet bilgisayarlardaki gelişmele, yaşamlarımız üzerinde büyük bir etki yaratmaktadır. Daha önceleri bu teknolojiler bir araya getirilmiş ve otelcilik sektörünün ilerlemesi için hazırlanmıştır. Günümüzde, restoranların çoğunluğu halen eski yöntemlerle faaliyet gösteriyor, kalem ve kağıt ile müşteri siparişlerinin kayıtları alınmakta. Bu
dc.description.abstractThe growth of wireless technology and tablet PC in this era is creating a great impact on our lives. Some early efforts have been made to combine and utilize both of these technologies in advancement of hospitality industry.Nowadays, the majority of restaurants are still operating in an old fashioned way, by using pen and paper to register the orders of customers. The problem usingen_US
dc.languageEnglish
dc.language.isoen
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rightsAttribution 4.0 United Statestr_TR
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.subjectBilim ve Teknolojitr_TR
dc.subjectScience and Technologyen_US
dc.titleTouch screen in restaurant
dc.typemasterThesis
dc.date.updated2018-08-06
dc.contributor.departmentMatematik ve Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı
dc.identifier.yokid10006816
dc.publisher.instituteFen Bilimleri Enstitüsü
dc.publisher.universityÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ
dc.identifier.thesisid335472
dc.description.pages81
dc.publisher.disciplineDiğer


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/openAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/openAccess