Touch screen in restaurant
dc.contributor.advisor | Zare Hassanpour, Reza | |
dc.contributor.author | Adil Ali, Ali | |
dc.date.accessioned | 2020-12-04T11:26:01Z | |
dc.date.available | 2020-12-04T11:26:01Z | |
dc.date.submitted | 2013 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/78682 | |
dc.description.abstract | Kablosuz teknolojileri ve tablet bilgisayarlardaki gelişmele, yaşamlarımız üzerinde büyük bir etki yaratmaktadır. Daha önceleri bu teknolojiler bir araya getirilmiş ve otelcilik sektörünün ilerlemesi için hazırlanmıştır. Günümüzde, restoranların çoğunluğu halen eski yöntemlerle faaliyet gösteriyor, kalem ve kağıt ile müşteri siparişlerinin kayıtları alınmakta. Bu | |
dc.description.abstract | The growth of wireless technology and tablet PC in this era is creating a great impact on our lives. Some early efforts have been made to combine and utilize both of these technologies in advancement of hospitality industry.Nowadays, the majority of restaurants are still operating in an old fashioned way, by using pen and paper to register the orders of customers. The problem using | en_US |
dc.language | English | |
dc.language.iso | en | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Bilim ve Teknoloji | tr_TR |
dc.subject | Science and Technology | en_US |
dc.title | Touch screen in restaurant | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10006816 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 335472 | |
dc.description.pages | 81 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |