Döner üretiminde sodyum klorür alternatifi olarak kalsiyum klorür, potasyum klorür ve mantar (Agaricus bisporus) kullanımının etkilerinin incelenmesi
dc.contributor.advisor | Turp, Gülen | |
dc.contributor.author | Durmuş, Figen | |
dc.date.accessioned | 2023-09-22T12:26:49Z | |
dc.date.available | 2023-09-22T12:26:49Z | |
dc.date.submitted | 2021-10-12 | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/740505 | |
dc.description.abstract | DAHA SONRA DOLDURULACAKTIR. | |
dc.description.abstract | DAHA SONRA DOLDURULACAKTIR. | en_US |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Gıda Mühendisliği | tr_TR |
dc.subject | Food Engineering | en_US |
dc.title | Döner üretiminde sodyum klorür alternatifi olarak kalsiyum klorür, potasyum klorür ve mantar (Agaricus bisporus) kullanımının etkilerinin incelenmesi | |
dc.title.alternative | Investigation of the effects of the use of calcium chloride, potassium chloride and mushroom (Agaricus bisporus) as alternatives to the sodium chloride in doner production | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2021-10-12 | |
dc.contributor.department | Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10306450 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | EGE ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 684534 | |
dc.description.pages | 141 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |