Süt yağı yerine yağ ikamesiyle elde edilen doymuş yağ içeriğine sahip yoğurtların çeşitli özellikleri
dc.contributor.advisor | Tunçtürk, Yusuf | |
dc.contributor.author | Çelik, Atilla | |
dc.date.accessioned | 2021-05-08T12:52:21Z | |
dc.date.available | 2021-05-08T12:52:21Z | |
dc.date.submitted | 2002 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/705127 | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Gıda Mühendisliği | tr_TR |
dc.subject | Food Engineering | en_US |
dc.title | Süt yağı yerine yağ ikamesiyle elde edilen doymuş yağ içeriğine sahip yoğurtların çeşitli özellikleri | |
dc.title.alternative | Some characteristics of the low-saturated fat yoghurts prepared with vegetable oil replacing milk fat | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Diğer | |
dc.subject.ytm | Maize oil | |
dc.subject.ytm | Plant oils | |
dc.subject.ytm | Yoghurt | |
dc.subject.ytm | Fat replacers | |
dc.identifier.yokid | 126424 | |
dc.publisher.institute | Fen Bilimleri Enstitüsü | |
dc.publisher.university | YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 120788 | |
dc.description.pages | 66 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |