Search
Now showing items 1-2 of 2
Bazı meyvelerden üretilen ve eskitilmeyen damıtık alkollü içkilerin kaliteleri üzerinde araştırmalar
(2018-08-06)
Bu araştırmada çeşitli meyvelerden, alkol fermentasyonu sonucunda elde edilen şarapların damıtılması ile üretilen ispirtoların bileşimleri belirlenerek, damıtık alkollü içki üretimine uygunlukları saptanmaya çalışılmıştır. ...
Bursa yöresinde yetiştirilen 10 çeşit hıyardan starter kültür katılarak üretilen turşular üzerinde araştırma
(2018-08-06)
Bu araştırmada Regal, Score, Jade, Discover, Lama, Flurry, Pancipak, Primepak, Levina ve Poaeidon olmak üzere 10 hibrit aynı yöntemle hıyar turşusuna işlenerek kalite kriterleri değerlendirilmiş tir. İşlem esnasında hibrit ...