Browsing FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ by Subject "Adulteration"
Now showing items 1-1 of 1
-
Hatay`da üretilen zeytinyağlarında UV`de özgül absorbans ve Trilinolein (Trigliserit) değerlerinin belirlenmesi ve bu değerlerin zeytin yağı tağşişindeki önemi
(MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ/Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-08-06)ÖZET HATAY'DA ÜRETİLEN ZEYTİNYAĞLARINDA OZGUL ABSORBANS VE TRİLİNOLEİN (TRİGLİSERİT) DEĞERLERİNİN BELİRLENMESİ VE BU DEĞERLERİN ZEYTİNYAĞI TAĞŞİŞİNDEKİ ÖNEMİ Bu araştırmada Hatay'da faaliyet gösteren 21 farklı ...