Show simple item record

dc.contributor.advisorCengiz, Salih
dc.contributor.authorIşiklar, Emine
dc.date.accessioned2021-05-08T07:46:16Z
dc.date.available2021-05-08T07:46:16Z
dc.date.submitted1996
dc.date.issued2018-08-06
dc.identifier.urihttps://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/634164
dc.description.abstract5. ÖZET Bu çalışmada Adli Tıp Kurumu 5. İhtisas Kuruluna gıda maddeleri çerçevesinde incelenmek üzere gönderilen 1605 örneğe ait raporlar incelenerek örnekleri gönderen savcılıklar, sorulan sorular, inceleme ve analiz sonuçlan elde edilen bulgular ve bu bulgulara göre çıkan sonuçlar araştırılmış gıdalar özelliklerine göre gruplara ayrılarak her bir gruptaki örnekler için elde edilen bulgular irdelenmiş, konuyla ilgili olarak mevcut sorunların ne olduğu ve bu sorunları çözmek için ne gibi önlemlerin alınması gerektiği ortaya konmaya çalışılmıştır. 168
dc.description.abstracten_US
dc.languageTurkish
dc.language.isotr
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/embargoedAccess
dc.rightsAttribution 4.0 United Statestr_TR
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.subjectAdli Tıptr_TR
dc.subjectForensic Medicineen_US
dc.titleAdli Tıp Kurumu`na gönderilen dosyalarla ilgili gıda raporlarının değerlendirilmesi
dc.typemasterThesis
dc.date.updated2018-08-06
dc.contributor.departmentDiğer
dc.subject.ytmFood
dc.subject.ytmLaws
dc.identifier.yokid49214
dc.publisher.instituteAdli Tıp Enstitüsü
dc.publisher.universityİSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
dc.identifier.thesisid49214
dc.description.pages177
dc.publisher.disciplineDiğer


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/embargoedAccess