Adli Tıp Kurumu`na gönderilen dosyalarla ilgili gıda raporlarının değerlendirilmesi
dc.contributor.advisor | Cengiz, Salih | |
dc.contributor.author | Işiklar, Emine | |
dc.date.accessioned | 2021-05-08T07:46:16Z | |
dc.date.available | 2021-05-08T07:46:16Z | |
dc.date.submitted | 1996 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/634164 | |
dc.description.abstract | 5. ÖZET Bu çalışmada Adli Tıp Kurumu 5. İhtisas Kuruluna gıda maddeleri çerçevesinde incelenmek üzere gönderilen 1605 örneğe ait raporlar incelenerek örnekleri gönderen savcılıklar, sorulan sorular, inceleme ve analiz sonuçlan elde edilen bulgular ve bu bulgulara göre çıkan sonuçlar araştırılmış gıdalar özelliklerine göre gruplara ayrılarak her bir gruptaki örnekler için elde edilen bulgular irdelenmiş, konuyla ilgili olarak mevcut sorunların ne olduğu ve bu sorunları çözmek için ne gibi önlemlerin alınması gerektiği ortaya konmaya çalışılmıştır. 168 | |
dc.description.abstract | en_US | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Adli Tıp | tr_TR |
dc.subject | Forensic Medicine | en_US |
dc.title | Adli Tıp Kurumu`na gönderilen dosyalarla ilgili gıda raporlarının değerlendirilmesi | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Diğer | |
dc.subject.ytm | Food | |
dc.subject.ytm | Laws | |
dc.identifier.yokid | 49214 | |
dc.publisher.institute | Adli Tıp Enstitüsü | |
dc.publisher.university | İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 49214 | |
dc.description.pages | 177 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |