Gökçeada`nın gastronomi rotalarında sloow food ve gastronomi turizmi
dc.contributor.advisor | Gök, İlkay | |
dc.contributor.author | Yazar, Özkan | |
dc.date.accessioned | 2021-05-08T07:33:29Z | |
dc.date.available | 2021-05-08T07:33:29Z | |
dc.date.submitted | 2019 | |
dc.date.issued | 2019-11-19 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/631588 | |
dc.description.abstract | Cittaslow markasına sahip Gökçeada örnekleminde yer alan yöreye özgü gastronomik değere sahip ürünlerin tespiti, bu ürünlerin yerleşim yerlerindeki dağılımı gösteren haritaların oluşturulması, bu haritalar ile gastronomi turizm rotalarının oluşturulması. | |
dc.description.abstract | Determination of the products with gastronomic value specific to the region in the Gökçeada sample with the Cittaslow brand, creation of maps showing the distribution of these products in the settlements, creation of these maps and gastronomy tourism routes. | en_US |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Turizm | tr_TR |
dc.subject | Tourism | en_US |
dc.title | Gökçeada`nın gastronomi rotalarında sloow food ve gastronomi turizmi | |
dc.title.alternative | Slow food and gastronomy tourism along the gastronomy routes in Gökçeada | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2019-11-19 | |
dc.contributor.department | Gastronomi Ana Bilim Dalı | |
dc.identifier.yokid | 10244744 | |
dc.publisher.institute | Sosyal Bilimler Enstitüsü | |
dc.publisher.university | İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 578363 | |
dc.description.pages | 87 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |