Ege denizi karides türlerinden Penaeus kerathurus (Forskal, 1775)`in yumurtadan postlarvaya kadar olan döneminde kültür ve beslenme amaçlı bir çalışma
dc.contributor.author | Yenersoy, Filiz | |
dc.date.accessioned | 2021-05-04T12:09:47Z | |
dc.date.available | 2021-05-04T12:09:47Z | |
dc.date.submitted | 1991 | |
dc.date.issued | 2018-08-06 | |
dc.identifier.uri | https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/564717 | |
dc.description.abstract | ||
dc.description.abstract | en_US | |
dc.language | Turkish | |
dc.language.iso | tr | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/embargoedAccess | |
dc.rights | Attribution 4.0 United States | tr_TR |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | |
dc.subject | Su Ürünleri | tr_TR |
dc.subject | Aquatic Products | en_US |
dc.title | Ege denizi karides türlerinden Penaeus kerathurus (Forskal, 1775)`in yumurtadan postlarvaya kadar olan döneminde kültür ve beslenme amaçlı bir çalışma | |
dc.type | masterThesis | |
dc.date.updated | 2018-08-06 | |
dc.contributor.department | Diğer | |
dc.subject.ytm | Aegean Sea | |
dc.subject.ytm | Aquatic products | |
dc.subject.ytm | Shrimp | |
dc.subject.ytm | Nutrition | |
dc.identifier.yokid | 15575 | |
dc.publisher.institute | Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü | |
dc.publisher.university | DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ | |
dc.identifier.thesisid | 15575 | |
dc.description.pages | 50 | |
dc.publisher.discipline | Diğer |